Yhteystiedot

Ilmoitamme projektiin liittyvistä uutisista internetsivuilla ja Facebookissa.

Huomioithan, että projektia pyöritetään vapaaehtoisvoimin omien töidemme ja harrastuksiemme ohella. Emme ole aina tavoitettavissa, mutta otamme yhteyttä ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiin mahdollisimman pian. Kiitos.

Parhaiten meihin saa yhteyttä Facebookin kautta tai jättämällä kommentin johonkin sivumme kirjoitukseen.

https://www.facebook.com/apuaukrainanpakolaisille

8 kommenttia artikkeliin ”Yhteystiedot

  1. Hei Jukka! Tällä hetkellä emme voi ottaa tavaraa vastaan, sillä seuraavakin kuorma on jo ihan täynnä. Se lähtee todennäköisesti huhti-toukokuussa riippuen siitä, miten pian saamme asiakirjat ja luvat kuntoon. Katsotaan loppukesästä uudestaan! t. Hanni

   Tykkää

 1. Hei! Täälläkin olisi paljon vaatteita yms. kenkiä lahjoitukseen. Eikö kuormaan mahdu.. Harmi. Sillä näin tv:stä juuri ohjelman (ajankohtainen kakkonen) ja siinä kerrottiin että esim. petivaatteita ei ollut tarpeeksi ja niitä ei riittänyt kaikille niitä tarvitseville.. 😦

  Tykkää

 2. Hei, meiltä olisi tulossa miesten vaatteita, ulkoilupuseroita ja myös vuodevaatteita. Mihin voisi toimittaa ja milloin?? Pienet tilat ja siis pian pois. yst.terv. Terttu Hoviniemi, jolla ei ole tiliä Facebookissa, eikä twitterissä.

  Tykkää

 3. Hei, minullakaan ei ole face eikä twitter tilejä mutta elokuun alussa haluaisin lähettää ison paketin, mitä tarvitsisitte eniten, vaikka vuodevaatteita ja hygieniatarvikkeita, leluja lapsille. Voisitko meilata minulle ja kertoa ehtiikö elokuun alussa laitettu paketti mukaan. Asun P-Savossa joten joudun laittamaan paketin postin kautta.. Kerrothan myös mistä olisi suurin pula. Voisin ostaa uusina vaikka Ikeasta petivaatteita, leluja. Tarvitseeko kattiloita, pannuja jne? yst.terv. Marjo-Riitta Räihä perh.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s