Jouluiloa Ukrainan evakoille 2018

Moi, me ollaan Hanni ja Nina, ja haluamme auttaa Itä-Ukrainan evakkoja. Pyydämme sinut mukaan lahjoittamaan vähävaraisille evakkoperheille peruselintarvikkeita ja herkkuja vuodenvaihteen pyhiksi. Kampanjamme päättyy 9.12., ja tavoitteemme on kerätä 2000 €. Toimimme Pisara ry:n alla.

Hanni on asunut Ukrainassa vuosina 2004–2008. Tarve auttaa on erityisen voimakas, kun hätä koskettaa ystäviä ja tutut paikat ovat yhtäkkiä sotatannerta. Nina on käynyt usein Ukrainassa ja nähnyt, mitä sota tekee ihmisille ja yhteiskunnalle. Tällä kertaa tämä on hänen tapansa auttaa.

Yhteistyökumppanimme Ukrainassa on hyväntekeväisyysjärjestö Pidlitok Lviv. Hanni tuntee järjestön tekijät vuodesta 2005. Aikaisempia kampanjoita on järjestetty Pisara ry:n ja Caritaksen kanssa vuosina 2014-2017.

Tiedot aikaisemmista kampanjoista löydät verkkosivujemme artikkelit-osiosta. Kampanjaa voit seurata Facebookissa.

Tilinumero: FI89 5236 0420 1554 62
Viite: 61214
Rahankeräyslupa: RA/2017/985, voimassa 1.1.2018 – 31.12.2019 koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s