Tukea selälle – lahjoitetu tukikorsetit perillä

Vitali on Ivano-Frankivskissa asuvia Luhanskin evakkoja ja sairastaa syöpää. Hyvänlaatuiseksi alun perin diagnosoitu kasvain olikin levinnyt selkänikamien väliin, ja liikkuminen ilman tukikorsettia oli todella tuskallista. Sergei laittoi Facebook-seinälleen apupyynnön, ja me ryhdyimme täällä etsimään Vitalille korsettia. Tarkemmin sanoen työn teki ystäväni Seija. Hän soitteli ortopedisiin sairaaloihin ja saikin lopulta kerättyä kokonaista neljä tukikorsettia! Lahjoittajina olivat Orton ja Respecta.

Tässä tukiliivejä paketissa:

IMG_20150623_191842

…ja tässä varsinainen tukikorsetti Vitalin päällä:

korsetti_vitali

Onneksi se sopi! Kyselivät jopa mittoja että löytyisi sopivan kokoinen. Korsetit saimme vasta kesäkuun lopulla eivätkä ehtineet tullipapereihin, joten pyysimme kuljettajaa viemään ne henkilökohtaisina tavaroinaan. Onnistui!

Loput tukiliivit menivät näille vapaaehtoisille, jotka auttoivat Sergeitä purkamaan ja lajittelemaan lastia. Selkä vihoittelee yhdellä sun toisella, ja hyvä jos siihen saa apua. (Ja nyt loppu se hihitys meikäläisen kuvankäsittelytaidoille, jotain rotia ;)!)

korsetti_kollaasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s